Lubelski Majdan/ Люблінський євромайдан 26.01.2014

Сьогодні центр Любліна був забарвлений в жовто-блакитні кольори. На площі перед будинком Центру культури був організований Євромайдан, для вираження солідарності із українським народом і всією громадськістю. Усім присутнім волонтери чіпляли жовто-блакитні стрічки та роздавали маски із намальованою сльозою - досить символічно... Якщо чесно - поляки "в шоці" від подій в Україні...
Мешканці Любліна, які прийшли підтримати український народ та висловити свою думку стосовно політичної ситуації в Україні, мали змогу почути пряму мову із київського Майдану (транслювався телефонний дзвінок із журналістом, яка була в той час на Майдані Незалежності в Києві), почути враження про події на вул. Грушевського від гурту "Гайдамаки" (хлопці приїхали сьогодні до Любліна), а також висловити свої побажання тим хоробрим людям, які стоять за справедливість на майданах усіх міст України.
Жителі Любліна збирали теплий одяг, ліки та гроші, аби хоча б таким чином долучитися до подій в Україні та допомогти боротися за свободу.
    Ну а зараз - пару фото сьогоднішнього люблінського Майдану )


Слава Україні! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий